POINT OF VIEW

For tiden er jeg å finne på Deichmanske Hovedbibliotek, hvor jeg er utøver i forestillingen Point Of View, produsert av Living Movement v/Karen Høybakk Mikalsen. En fysisk forestilling som tar publikum med inn i bøkenes verden.

Arbeidet med forestillingen bunner i ensemblearbeid og fysisk improvisasjon , i tillegg til arbeid med teksten og historiene, og dette møtet er noe jeg finner utrolig spennende. Det fysiske møter fortellingen, det er jo på mange måter også det som skjer i en bok.

Prosjektet er skapt og initiert av dansekunstner Karen Høybakk Mikalsen, som jeg har vært så heldig å få jobbe med, og lære av siden 2012. Karen har vært som en mentor for meg, og det å skulle få være en del av hennes arbeid er skikkelig fint og ganske stas. 

Her kan du lese litt om hva Living Movement skriver om forestillingen: 

Point of view

Har du noen gang lest en bok som har fått deg til å glemme virkeligheten og latt deg flykte inn i en ny? Ved å ta deg med inn i bøkenes verden, omsluttet av gamle bokrygger, gulnet papir og ukjente titler inviterer Point of View deg inn i en fysisk reise mellom bøkene, inn i historiene, minnene og assosiasjonene. Ved å bygge, rive, flytte og gjemme møtes kroppen og boka, individet og flokken. Finnes det et univers mellom den fysiske boka, den bevegende kroppen og de fortellende ordene? I så fall, blir du med inn? 

Point of view spilles på Deichmanske hovedbibliotek I Oslo fra 7. – 17. desember 2017, og billetter får du her.

 

Håper å se deg der!