CENTER U

av Claire de Wangen

«Center U» er en mega-eksklusiv teaterforestilling gjennom det forliste kjøpesenteret CenterU. Du vet, nærsenteret på Ulven; du har aldri vært der?

Det er lenge siden senterets glansdager, men enkelte foretak har klort seg fast eller størknet i den store blikkbygningen. Butikker uten nevneverdig innhold og i stusselig forfatning til tross; det står fortsatt til besynderlig livs i spredte foretak under de grimete takvinduene. Kuriøse karakterer har ubemerket blitt igjen eller flyttet inn hit, hvor de bedriver sine affærer i ly av det opphørte.

Publikum er velkomne til selv å utforske senterets labyrintiske og forsofne arealer. I trygg og tidsriktig avstand til hverandre, men tett på senterets egne indre liv.«Center U» byr på en eiendommelig opplevelse av et forgangent forretningskompleks og historiene som finnes der inne.

Forestillingen er støttet av Norsk kulturråd og huset av Obos.

Medvirkende er: Helene Skogland, Ida Sofie Straume, Gaute Askild Næsheim, Madeleine Røseth,Espen Løvås, Marianne Jonger, Dorothea Økland, Mathias Augestad Ambjør, Espen Sigurdsen og Lilou de Wangen.

Kunstnerisk ledelse og produksjon: Claire de Wangen og Morten Bendiksen.